Er kroniske smerter og helbredsproblemer en del af din hverdag? 

Hvad nu hvis du kunne tilføre brændstof til din krop? og på den måde hjælpe din krop til at gøre sit arbejde bedre.

Du ved at din bil har brug for brændstof – hvis du ikke regelmæssigt fylder tanken op, ville din bil naturligvis ikke kunne køre nogen steder.

Og det er det samme med de 37,2 trillioner celler som findes i menneskets krop – de har også brug for brændstof eller energi, for at kunne udføre deres job og fungere optimalt.

Når der opstår et problem, en smerte, akut eller kronisk, er det karakteriseret ved mangel på energi i cellerne.

Heldigvis findes der to måder til hurtigere at genopfylde den energi på: kold laserterapi og/eller et dagligt indtag af kosttilskuddet fra Asea.

Hjælp din krop til at arbejde bedre.

Der forskes i Europa intensivt i Redox signalmolekyler, da man ved molekylet kan genoprette og regulerer immunforsvaret.

Når vores regulering af immunforsvar fejler, kommer sundhedsproblemer og diagnoser snigende, især når det inkluderer sygdomme hvor inflammation er involveret. Derfor er immunterapi det helt store emne for tiden..

Hvad er Asea kosttilskud?

Asea kosttilskud er redox signalmolekyler og det er grundlaget for vores cellers kommunikation og liv. Redox signalmolekyler sørger for at cellerne kan kommunikere, reparere sig og udskifte dårlige celler med nye celler. Redox signalmolekyler er derfor vigtige for hele vores krop og udgør fundamentet for cellernes sundhed.

Redox signalmolekyler er stabile og perfekt afbalancerede signalmolekyler, der er opslæmmet i en ren saltopløsning – de samme molekyler, der findes i menneskets celler. Det betyder, at det er helt naturligt skabt, på samme måde som vores celler skaber dem, hvert split sekund inde i vores celler.

Redox signalmolekyler skabes i hver celle i kroppen, og de er livsvigtige for immunforsvaret og for cellernes helbredelsesmekanismer. 

Asea kosttilskud er 100% sikkert at indtage og optages igennem slimhinderne.

REDOX DRIK:

Indeholder udelukkende afbalancerede og stabiliserede redox signalmolekyler i drikbar form, og optages i gennem slimhinderne i munden. Molekylet er livsvigtig for kroppens sundhed og helbred, og genkendes derfor med det samme ved optagelse i kroppen. 

Redox signalmolekyler øger kroppens evne til at beskytte, reparere og forny cellerne, og derved opretholde den nødvendige redox balance.

REDOX GEL:

RENU28 er en gel, der ligesom Asea drikken indeholder redox signalmolekyler, men til lokal påvirkning. Det betyder, at når du påfører den i ansigtet og på kroppen, vil du hjælpe dine hudceller til at forny sig, svarende til da du var yngre. Faktisk henviser navnet Renu28 til at huden fornyes i løbet af 28 dage. Brug altid Renu28 gel som inderste lag i din hudpleje.

RENU28 HJÆLPER TIL AT

Reducerer eksem, psoriasis, akne, rød/irriteret hud, ar, lysne ar, skægpest, irriteret hud efter barbering, alders pletter, synligheden af fine linjer og rynker, gøre huden mere jævn, forbedre elasticiteten, øge hydreringen, bekæmpe alderdomstegn, give din hud en yngre fremtoning.

RENU28 kan også give lindring af muskelsmerter – smertelindring uden gift.

Smør 3 gange inden for 5 minutter. Gentag indtil du mærker forandring.

Vil du læse mere om Renu28 og hudplejeserien, så ta et kig under “skønhedspleje”

Ligegyldig hvilken udfordring du har – har det noget med celler at gøre.

Det er videnskabeligt bevist at kold laserterapi og Asea kosttilskud er en hurtig og effektiv måde til at styrke mitokondrierne og forøge mængden af energi (ATP) i cellerne.

Og med denne forøgede mængde af energi kan kroppen nu begynde at arbejde bedre. Mange oplever mere energi, færre smerter, bedre søvn, hårvækst, bedre velvære, følelsen af at kroppen føles 10 år yngre og bedre udseende. 

Asea kosttilskud og Renu28 kan KUN købes online, vi er efterhånden en del forhandlere af Asea og du har mulighed for at købe det her via min webside.

Via nedenstående knap, kan du læse om og bestille Redox.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 42 66 60 89 eller dorte@midlaserklinik.dk 

Du kan også booke en uforpligtende tid online til en snak om Redox.

Forandringer i huden, efter at have drukket REDOX gennem 1/2 år

Min egen erfaring med REDOX

Jeg mistede min mor i 2016 til cancer, jeg så og følte hendes smerter og lidelse.

Jeg besluttede mig dengang for at få et bedre helbred, det har været en sej tid, men nu er der lys forenden af tunnelen.

Mit håb er, at ved at jeg deler mine erfaringer, vil det inspirere andre til også at få en bedre hverdag.

Jeg har fået det MEGET BEDRE. 

Min krop er ikke længere smertefuld, som om jeg havde gigt i mine led og bare det, er en gave i sig selv.

Jeg har fået overskud til at motionere igen og hvor er det bare “FEDT”

Inden jeg startede på ASEA blev jeg testet for mangel af diverse vitaminer og mineraler, fordi jeg var så pokkers træt og altid følte mig brugt. Det viste at jeg havde mangel på “næsten” alt og det er selvom jeg har spist masser af tilskud i form af vitaminer, frugt og grønt.

MINE FORBEDRINGER INDTIL VIDERE

 • Jeg tager ikke smertestillende piller mere, før spiste jeg smertestillende hver dag for at kunne passe mit job.
 • Har fået meget bedre velvære og livsglæde
 • Tandkød bløder ikke mere (min tandlæge sagde til sidste tandrensning “bliv ved med hvad du har gjort siden sidst, for det virker”)
 • Nakkesmerter er mindsket markant
 • Jeg taber ikke mange hår mere
 • Mine diskusprolapser er blevet mindre og de trykker ikke længere mine nerver, der var i klemme
 • Mine nervesmerter er væk
 • Kan komme ud af min seng uden smerter, før skulle jeg tage mig sammen og ligesom komme i gang med dage
 • Mine ledsmerter er væk
 • Min fordøjelse er blevet markant bedre (Før havde jeg følelsen af ild i maven, jeg havde en kronisk inflammatorisk mave)
 • Maven hæver ikke op efter at have spist gluten og jeg ligner ikke længere en gravid
 • Har fået bedre optagelighed af fødevarer, vitaminer og mineraler
 • Har den fedeste energi i kroppen
 • Føler mig yngre i kroppen
 • Min hud ser ikke træt ud mere. Jeg bruger selvfølgelig hudplejeserien fra Asea hver dag, vil du gøre noget godt for dit ansigt? Så kom i gang med denne serie, den gør en stor forskel på dit udseende. Det er en rar følelse at vide jeg booster min krop indefra og udefra.
 • Jeg sover som en sten

UDTALELSER FRA KUNDER

“Jeg “Susanne Blomhøj Ptak” har kronisk astma og er multiallergiker, været syg siden 2005.

Jeg får medicin hver dag og det har taget hårdt på mig i mange år, både fysisk og psykisk.

En dag var jeg til behandling hos Dorte, skulle have laser på mine lunger. Dorte begyndte, at fortælle om ASEA og om hvor godt det ville være for mit helbred.

Hvad kunne ASEA hjælpe mig med, tænkte jeg.

Efter længere tids overvejelse og foredrag om ASEA og Renu28, tog jeg beslutningen 1. april. Jeg fik nogle gode snakke med Dorte, som ikke var i tvivl om, at ASEA kunne hjælpe mig (igen tænkte jeg lige som andre, jaja den er god med jer).

Men bliver nødt til at sige, at det har gjort min hverdag bedre.

Jeg hoster en del pga. astma og har ikke kunne sove om natten.

Til at starte med tog jeg ASEA 60 ml x 3 om dagen, og nu tager jeg 30 ml x 2 om dagen.

MINE FORBEDRINGER:

Nu sover jeg om natten, og ind imellem kan jeg godt have nætter hvor jeg hoster, så står jeg op og tager ASEA – det giver ro.

Jeg er gået ned i medicin dagligt, og kan mærke i kroppen, at jeg har fået det bedre.

Til et foredrag blev jeg præsenteret for ansigtsplejeserien og ja, hvorfor skulle jeg ikke også prøve det.

Jeg har brugt ansigtsplejen siden 15. maj 2022, og jeg kan virkelig se en forskel.

Før behandlingen så jeg virkelig træt ud. Nu kan jeg se på min hud, at ASEA hjælper mig – det er SÅ dejligt.”

Susanne

“Mid Laser Klinik er fantastisk, og Dorte er utrolig kompetent, klart anbefales. Jeg kom til Dorte med migræne, efter et par behandlinger med laser, er migrænen forsvundet.

Laserbehandling hjælper også for at fjerne stress, man føler sig meget afslappet og rolig efter behandling, det hjælper også med min søvn.

Jeg har også prøvet Dortes’ produkter “ASEA” og “Redox”, det er fantastiske produkter, mine små rynker er væk, min hud ser meget frisk ud, jeg har aldrig prøvet noget bedre, disse produkter virker 100%.”

Tanja

“Så er der næstne gået 1 år med kendskab til MID Laser ved Dorte Kragh.

Det startede med en sprungen akillesene som Dorte behandlede med laser, og sørme om ikke det hjalp. Derudover er jeg kronisk syg, har osteoporose, gigt, astma og kol.

Samtidig med jeg fik laserbehandling, fik jeg kendskab til ASEA, som kun kan anbefales. Jeg kan bedre bevæge mig, og føler mig mere sikker på benene, min mave er blevet bedre, og mine natlige kramper er væk. Det har taget en del af mine inflammationer og vil ikke undvære min drik af ASEA.

Jeg bruger Renu28 i mit ansigt hver dag, som Dorte også anbefalede mig. Det hjalp på min ekstreme tørre hud, og er god mod mange andre ting som f.eks. arvæv, myggestik, kløe, sår osv.

Kan kun anbefales.”

Anne-Marie

“I over 30 år led jeg af nakkesmerter og muskelspændinger pga. et piskesmæld. Mit hoved var ofte tåget og jeg havde et kæmpe søvnbehov, en aktiv hverdag.

Jeg blev let irritabel og ked af det. Min mave fungerede ikke så jeg forsøgte både laktosefri og glutenfrit, men jeg havde en irritabel tarm.

Efter 7 dage på Redox molekylerne oplevede jeg endelig, og for første gang i årevis, at vågne frisk og min hjernetåge er væk!

Efter 4 måneder kom min mave i balance, så nu kan jeg spise alle fødevare, uden at reagere på det.

Efter 6 måneder er mit piskesmæld pludselig væk.

Min søvn er blevet dybere og en anden kæmpe ændring er min hud som er bemærkelsesværdigt mere blød og harmonisk.

Før havde jeg meget tør hud, men nu er selv mine ben pæne, og jeg har simpelthen så enormt blød hud på hele kroppen.”

Gertie Mille