• COOLIFTING

COOLIFTING – fugtmasken under huden 

Effektiv behandling mod rynker, pigmentforandring og akne 

Forkæl dig selv med MID lasers beauty gun og få et ansigt med glød og lækker udstråling.

Ingen smerte eller nåle – kun ren CO2

Fugt din hud indefra med MID lasers Beauty Gun

Hvordan fungerer Coolift?
Coolifting-pistolen skubber en kraftig CO2-strøm ind i ansigtsvævet. Ved en meget lav temperatur og et meget højt tryk, der kombineres med en høj koncentration af forstøvede aktive ingredienser.

Øjeblikkelige resultater med coolifting 
Coolifting er en ny og innovativ metode til effektiv behandling af rynker. Du vil derfor få den måske hurtigste rynkebehandling nogensinde. Metoden forbedrer hudens tekstur og kvalitet, og du vil  opleve synlige resultater inden for bare 3 minutter.

Udover at reducerer fine linjer og rynker kan det også give et fugtboost til tør og kedelig hud.

En behandling holder i op til 4 uger. Hvis du vælger et kur forløb med 8 behandlinger med 1 behandling om ugen, kan resultatet holde helt op til 1 år.

Kr. 450,- pr behandling – 8 behandlinger 3150 kr.


Cool lift: Er en opstrammende behandling, der øjeblikkeligt booster din hud med fugt via kulde og collagen/hyaluron. En øjeblikkelig virkning, i form af løft og udjævning af din hud.

Cool lift fjerner dine overfladiske linjer og reducerer dybe rynker, samt giver intens fugt og øger collagen og elastin produktionen i huden.

Cool clear: I kombination med antiaging effekten som coolifting giver, udjævner cool clear også hudens pigment og solskader, samt reducere akne.

Cool shine: Er designet til at bringe glans og næring til de unges hud, der kan lide at passe på sig selv. Blandt ingredienserne findes plantebaserede ingredienser som Kombucha, der blødgør og opfrisker huden. 


Du kender det sikkert godt! 
Du plejer dit ansigt med dyre cremer og glemmer alt om at pleje udseendet på hals og bryst.

Med MID lasers beauty gun kan du også reducerer rynker og pigmentforandring på hals og kavalergang.

Er du ked af dine pigment forandringer?
Din pigmentforandringer reduceres hurtigt og du vil opleve, at du får en mere jævn hud med færre linjer.

Behandlingen gør ikke ondt og det tager kun 3 minutter.

Har du akne? Eller en arret hud? 
Din inflammation og ar reduceres hurtigt og du får en mere jævn hudstuktur.

Beskrivelse af behandlingen:  
Der benyttes CO2 tryk som er kombineret med en ekstrem høj koncentration af forstøvede, aktive (anti-aging og opstrammende) ingredienser ind i huden. Det sker ved meget højt tryk og meget lave temperaturer.

Virkningen er fantastisk:
Micro-cirkulationen øges ved en intens kulde. Kombinationen af kulde og et højt tryk forårsager en hurtig og dyb indtrængen af aktive hyaluron stoffer.
Ved stimulering af de nedre hudlag, der er normaltemperatur på 36 grader, opleves  et pludseligt fald i temperaturen, der forårsager en dyb og øjeblikkelig virkning på dermis, der stimulerer kollagenproduktionen.
Cool lifing giver, udvider og sammentrækker vævet omgående.
Det høje tryk ved ektremt lav temperatur aktiverer blodcirkulatoinen og stimulerer collagen og elastin opbygningen samtidig med, at iltningen af hudens nedre lag øges.


Hvilke resultater kan jeg forvente: 
Du vil få en glattere, finere og mere jævn hudstruktur. Alt i alt vil du opleve, at din hud ser mere ungdommelig og opfrisket ud.

Kortsigtet fordele:
Du kan bruge behandlingen som en ”festbehandling” fordi man godt vil se ekstra godt ud til en speciel dag, hvor du godt vil og have en hud der stråler, ser fin ud med ikke så dybe fuger.

Langsigtede fordele:
Vælger du flere behandlinger fyldes hudens hyaluron depoter op, da du vedligeholder og genopretter hudens fugtbalance. Linjer og rynker mindskes eller forsvinder og hunden har fået et synligt løft. Samt hudens elasticitet forbedres.

Fremgangsmåden:
Behandlingen tager 3 minutter og den er smertefri, man kan mærke lidt ”stikken” på huden samt lufttrykket fra pistolen. Du kan gå fra klinikken med frisk hud.

Hvor mange behandlinger er der behov for?
Det afhænger i høj grad af det resultat du vil opnå.

35 – 45 år ca 6 behandlinger
45 – 65 år ca 8 behandlinger

Min anbefaling er 1 gang om ugen.


Efter Cool lift behandling ligger du 15 min. med lys over dit ansigt.

Lys behandling er en populær behandlingsmetode inden for hudpleje, da det har vist sig at have flere fordele for huden.

1. Reduktion af inflammation: lys terapi kan hjælpe med at reducere inflammation i huden, hvilket kan være gavnligt for personer med hudproblemer som acne og rosacea.

2. Øget kollagenproduktion: lys terapi kan stimulere produktionen af kollagen i huden, hvilket kan bidrage til en fastere og mere ungdommelig hud.

3. Forbedret heling: lys terapi kan fremskynde helingsprocessen i huden, hvilket er nyttigt efter hudbehandlinger, sårheling eller skader.

4. Reduktion af rynker og fine linjer: Ved regelmæssig brug kan lys terapi hjælpe med at reducere synligheden af rynker og fine linjer i huden.

Rødt lys: anti-aging, lindrer mørke rande.
Blåt lys: beroliger og opstrammer huden.
Gult lys: lysner pletter og lysner hudfarven.
Grønt lys: mørke alderspletter, pigment, reducerer rødme.
Lilla lys: Afslappende, forbedre kedelig hud.
Tyrkis lys: Booster cellemetabolismen.
Nær-infralys: Accelererer hudens blodcirkulation.

Anbefalingen er at behandle 2-3 gange om ugen. Du kan booke tider til lysbehandling udover Cool lift behandlingen.


Efter behandlingen:
Ønsker du at bevare dit resultat, skal behandlingen vedligeholdes.
Afhængig af alder alt fra 1-2 behandlinger i kvartalet.

* Disclamer: der gives ingen garanti for specifikt resultat. Alle resultater på viste fotos, er udelukkende for den behandlede person på billedet. Vær  derfor opmærksom på, at resultatet kan være forskelligt fra person til person.

Hvad er hyaluronsyre?

Det er en “superstar” ingrediens fordi den kan binde vand optil 1000 gange sin egen vægt og fugter intens og genskaber hudens spændstighed.

Det udfylder mellemrummende mellem cellerne med fugt, så de elastiske fibre i huden ikke udtørrer og derved foresager rynker.

Hyaluronsyre er et sukkerkompleks, der i forvejen findes i hud og bindevæv. Da hyaluronsyre binder vand regulerer det hudens fugtbalance. Huden vil helt naturligt producere mere hyaluronsyre.

Jeg anbefaler at bruge “RENU 28” og et tilskud af skønhedsproduktet “vegansk collagen” hver dag:  
Hold dit resultat vedlige med RENU 28.
RENU 28 er et foryngende hudplejeprodukt, som er udviklet til at revitalisere og understøtte hudens regenerering.

Dette hudplejeprodukt kan bruges på hele kroppen og giver en glat, jævn og revitaliseret hud.

RENU 28 er en topikal hudplejegel, der er helt anderledes end andre produkter på markedet. Ved regelmæssig brug vil du opleve en friskere, yngre og mere hydreret hud.

Læs mere om Renu 28 under “Redox”

Jeg bruger selv RENU 28 og RENU Advanced™ hudplejesystem hver dag:
RENU 28 & RENU Advanced™ er specifikt udviklet til arbejde i synergi med kroppens naturlige fornyelsesproces for at forbedre hudens udseende ved at reducere fine linjer og rynker og medvirke til, at huden ser yngre ud.

RENU 28 & RENU Advanced™reducerer ar, lysner ar, alders pletter, reducerer synligheden af fine linjer og rynker, gør huden mere jævn, forbedrer elasticiteten, øger hydreringen, bekæmper alderdomstegn, giver din hud en yngre fremtoning.

Få mere at vide om de fantastiske produkter via linket her: https://midlaserklinik.myasealive.com/da/index.aspx

RENU 28 & RENU Advanced™ kan købes online via linket opover. Jeg hjælper gerne med at bestille dine produkter.