• OM MID LASER KLINIK

MID LASER klinik

Stedet for dig der vil se hurtige og effektive resultater.

Medicinsk laser er smertefri behandling til dig der har en akut skade, en længerevarende betændelsestilstand, inflammation eller kroniske smerter.

Mid laser er infrarødt lys der udsendes med samme bølgelængde som kroppen. Lysbehandlingen gør ikke ondt, men påvirker dine celler til at frigive vigtige signalstoffer, der bevirker øget blodcirkulation, så dine muskler, sener, knogler og immunforsvar kan hele hurtigere.
Lyset kan derved accelerer kroppens naturlige healing op til 4 gange hurtigere.

Før behandling påbegyndes, tages sygdomshistorien, samt lægens vurdering – for at forstå hvilken slags lidelse det drejer sig om, det styrer derefter strategiens valg i laserbehandling. 

Ca. 90 procent af patienterne fortæller at de efter behandlingen, enten er blevet helt raske eller i hvert fald har fået det bedre.

Medicinsk laserbehandling er oplagt tll firmaer, der godt vil have deres folk hurtigt på job igen og sportsklubber som skal have deres spillere hurtigt tilbage på banen igen.

Jo hurtigere laserterapien sættes ind, efter skaden opstår, jo hurtigere heling og langtidsholdbar smertebehandling.
Når laseren anvendes lige efter en operation, aftager hævelsen hurtigere, og rehabiliteringsfasen afkortes.
Diabetessår og skinnebenssår behandles effektivt på kort tid.​

Jeg behandler med MID laser, som er en af de mest effektive lasersystemer på markedet. 

MID laser klinik har lokation i Frederiksværk på Skibsvænget 13 – du har mulighed for at booke tid online hvor det passer dig bedst. 

Om mig – Dorte Kragh

Jeg er medicinsk laserbehandler og jeg arbejder med Irradias MID laser som er ekstrem effektiv.

Måske har du prøvet at få laserbehandling hos andre behandlere uden den store effekt?
Min laser arbejder ikke som andre lasere. Den er mere intensivt og er “kold” hvilket gør, at man kan arbejde længere tid på samme område. MID laser kan ikke gøre skade eller give dig forbrændinger.

Du kan undgå lange behandlingsforløb ved at kombinere MID laserbehandling med andre slags behandlinger som f.eks. fysioterapi og kiropraktik. Før behandling påbegyndes, tages skadenshistorien, samt lægens vurdering – for at forstå hvilken slags smerte det drejer sig om.

Mine erfaringer

Mit bekendtskab med MID laseren startede da min egen mor fik kræft, hun havde voldsomme bivirkninger under og efter kemoterapien. Jeg undersøgte markedet for, at finde en behandling der kunne lempe hendes gener. Løsningen fandt jeg i Sverige hos Anni Norling.

Anni har efter sin egen cancer arbejdet sig frem til en behandling, som hjælper patienter med at få det bedre under og efter kemoterapi og strålebehandling.

Efterfølgende indledte jeg et samarbejde med Anni Norling, der har behandlet med medicinsk laser siden 1984 og har udført flere studier af behandlingsresultater når det gælder reumatiske lidelser og andre smerter. Hun har behandlet 45.000 mennesker igennem årene og hendes erfaring er, at metoden vi arbejder med er vigtig i forhold til resultat.

Anni har givet hendes 34 års viden om kold laserbehandling videre til mig og uddannet mig i brugen af hendes unikke behandlingsmuligheder.
Med min egen erfaring og Anni’s viden har jeg et unikt behandlingsprogram til behandling af MID laser, som tilpasses den enkelte.
Her finder du MID LASER KLINIK

MID LASER KLINIK har lokation i Frederiksværk – du har mulighed for at booke tid hvor det passer dig bedst.

Frederiksværk

Skibsvænget 13
3300 Frederiksværk
Kontakt mig på telefon 42 66 60 89 eller dorte@midlaserklinik.dk