• LYSBEHANDLING

Lysbehandling med effektive Redox produkter

Lys behandling er en populær behandlingsmetode inden for hudpleje, da det har vist sig at have flere fordele for huden.

Lysbehandling er særlig velegnet til dig, som lider af akne, uren hud, eksem, psoriasis, rosacea, rynker. Behandlingen anbefales også, hvis din hud virker træt og kedelig, eller hvis du blot ønsker en strammere og flottere hud.

1. Reduktion af inflammation: lys terapi kan hjælpe med at reducere inflammation i huden, hvilket kan være gavnligt for personer med hudproblemer som acne og rosacea.

2. Øget kollagenproduktion: lys terapi kan stimulere produktionen af kollagen i huden, hvilket kan bidrage til en fastere og mere ungdommelig hud.

3. Forbedret heling: lys terapi kan fremskynde helingsprocessen i huden, hvilket er nyttigt efter hudbehandlinger, sårheling eller skader.

4. Reduktion af rynker og fine linjer: Ved regelmæssig brug kan lys terapi hjælpe med at reducere synligheden af rynker og fine linjer i huden.


Rødt lys: anti-aging, lindrer mørke rande.
Blåt lys: beroliger og opstrammer huden.
Gult lys: lysner pletter og lysner hudfarven.
Grønt lys: Mørke alderspletter, pigment, reducerer rødme.
Lilla lys: Afslappende, forbedre kedelig hud.
Tyrkis lys: Booster cellemetabolismen.
Nær-infralys: Accelererer hudens blodcirkulation.


Anbefalingen er at behandle 2-3 gange om ugen.

Inden behandlingen renses huden og der påføres Redox, samt serum og der afsluttes med creme.


Lysbehandling af ansigt

Fordelene er mange, det kan være lige fra lindring af betændelse til bekæmpelse af solskader.

Hvad er lysbehandling?

Ved lysbehandling bruges små LED-pærer til at udsende f.eks rødt og nær-infrarødt lys ind i huden.
Behandlingen tager 20 minutter og i løbet af denne tid stimuleres mitokondrierne inde i hver hudcelle, hvilket giver mere energi til cellerne. Med denne nye energi kan huden bedre reparere sig selv. Resultatet er en stigning i produktionen af kollagen og elastin, reduceret inflammation og rødme, og hud, der ser fyldigere, fastere og yngre ud.

Et væld af anti-aging fordele

Rød Lys behandling er ofte i søgelyset for sine anti-aging fordele. Da det hjælper med kollagen- og elastinproduktionen ved at stimulere fibroblastceller, reducerer det rynker og fine linjer og kan hjælpe med at falme solpletter ved at udjævne hudtonen og tekstur. Faktisk rapporterer 96% fra kliniske undersøgelsesdeltagere, at deres fine linjer syntes mindre synlige efter kun fire uger!
Da rødt lys terapi booster celleenergi, hjælper det celler med at vokse og reparere.

Det reducerer synlige tegn på solskader
Fra smertefulde opblussen af eksem og rosacea til solpletter og hyperpigmentering, lysbehandling forbedrer hudens udseende dramatisk ved at sætte dine celler i overdrev for at fremskynde helingsprocessen.
Som tidligere nævnt, stimuleres mitokondrier ved lysbehandling. Når farvet og nær-infrarødt lys absorberes af huden, kan mitokondrierne (batteriet af hudceller) omdanne lyset til energi. Dette resulterer i en kaskade af biokemiske reaktioner som øget kollagen- og elastinproduktion. Resultatet? Roligere, fastere, mere afbalanceret og strålende hud.

Det er 100% naturligt

Lysbehandling er en helt naturlig og ikke-invasiv behandling, der giver  meget naturlige og mærkbare resultater. Så det er ideelt for dem, der ønsker at tage en mere holistisk tilgang til deres anti-aldrings- eller anti-acne-rejse. Lysbehandling er en pålidelig kilde til en fantastisk måde at give din hud en velfortjent pleje på.

Behandlingen mærkes ikke, du ligger i 20 minutter og slapper af.

Du kan med fordel kombinere lysbehandling med Cool lift behandling.