Referencer

“Vidste ikke hvad jeg gik ind til med i kampen mod smerter i en albue,
som havde taget natte søvnen over 3 dage var jeg klar til at prøve alt.

Første behandling (igår mandag) har haft god effekt allerede og jeg har sovet i nat.
Ser frem til anden behandling i morgen (onsdag) Og 3 behandling fredag”

Tanja Rytter

“Helt fantastisk klinik med den sødeste behandler Dorte:)
Laser behandlingerne er meget virksomme og giver god effekt!”
Henriette Kjær

“Professional, friendly help from Dorte has helped put my heel spur on retreat.
After 3 laser treatments the pain from my heel is gone.”

Rob Daniels

“kom med vanvittige knæ smerter og troede kun der var et nyt knæ der kunne hjælpe, men så læste jeg om MID laser og tænkte at det måtte afprøves og jeg må sige det har hjulpet.

Fik 3 behandlinger med kort mellemrum og derefter øgede vi intervallet og nu holder jeg det ved lige 1 gang om mdr.
og fra før af, dårligt at kunne gå og til nu hvor jeg sagtens kan gå ture på 5 – 6 km dagligt”.
Inge Hald

Hjalp på gigtsmerter.
Når jeg får mine gigtudbrud, har det hjulpet mig at få behandling hos mid laser.
Det lindre smerten og hævelserne falder”. 

TAK

“Jeg hørte om Dorte fra en veninde, der kendte en, hvis mand osv…..
Jeg kontaktede Dorte, da jeg under kemo behandling har været sindsyg ramt af bivirkninger – min størreste og mest smertefulde var at kemoen gav mig sår i munden.
Dorte lovede ikke, at hun kunne hjælpe mig, men lovede at forsøge og ville passe godt på mig !
Et par smertefri behandlinger med hendes laser fik sår til at hele – jeg havde omkring 70 sår i munden og de helede hurtigt og når jeg kunne mærke der var nye på vej tog vi dem i opløbet
Jeg er nu kommet længere i kemoen og perioden med sår er heldigvis overstået – nu har jeg fået føle forstyrrelser i hænderne og kemobehandling faktisk sat i bero – jeg kan intet selv gøre for er mindske smerter og ubehag – men Dorte forsøger at hjælpe mig – vi ved endnu ikke om det hjælper – har fået 2 behandlinger indtil videre og jeg kan mærke en markant forskel – det er ikke væk, men klar bedring.
Jeg vil absolut anbefale Dorte og hendes laser behandling til andre kræft patienter – hun er utrolig behagelig og omsorgsfuld og meget rar.
De bedste penge jeg pt bruger på mig selv og mit helbred og velvære !!”
Betina

“Dorte behandlede mig efter jeg havde pådraget mig en hjernerystelse.
Efter 1 behandling gik jeg lige hjem og sov 6 timer og kunne klart mærke en forbedring allerede dagen efter.
Efter 2 behandling var min den tunge fornemmelse og fornemmelsen af at være ved siden af sig selv, helt forsvundet.
Kan klart anbefale at få behandlet sin hjernerystelse med laser.”

“3 behandlinger så kunne jeg bruge min venstre arm igen uden smerter. Min varmeste anbefaling af Dorte”

Margit

“Jeg har haft et helt utroligt forløb med min behandling af en hælespore. Efter bare en behandling har jeg haft 0 smerter, på trods af jeg har været plaget af smerter i over 5 mdr. og har næsten ikke kunnet støtte på hælen.
Jeg kan varmt anbefale disse behandlinger, som jeg også selv vil fortsætte med som en opbakning.”

Carina

“Den bedste behandling mod hælspore. Jeg fik en overbelastning efter for meget træning. Kunne ikke gå uden rigtig mange smerter. Så fik jeg laserbehandling og efter 5 behandlinger kunne jeg igen gå 5 km uden problemer. Dette er det bedste jeg har prøvet!”

Maiken

“Helt fantastisk. Har gået med voldsomme smerter i skulderen i over 1 år og har prøvet alt, for at få det bedre.
Efter 3 gange laser har det hjulpet meget.
Kan igen ligge på den side og sove og har fået bevægeligheden igen.
Er stadig i behandling, for at få det sidste med.
Kan varmt anbefale om det er frossen skulder, hælspore eller andre smerter”.

Dorthe B Hansen

“Knæskade blev fixet. Havde lavet en knæskade, som efter 1,5 år stadig gjorde ondt og som var hævet.
Efter blot 5 behandlinger var knæet som nyt igen. Det er nu 4 år siden og har stadig ingen symptomer”.

Susanne

“Mid laser klinik kan klart anbefales! Jeg havde i flere måneder gået rundt med en øm akillesene og blot efter en behandling kunne jeg gå/løbe uden smerter. Dorte er en dygtig og meget behagelig behandler”. 

Tina

“efter 9 uger med gips – og efter 3 ugers genoptræning var jeg liiiiiidt meget træt af min manglende flexibilitet og væske i hånden.
på under 5 min puf… nu bøjer jeg samtlige fingre….
og den ganske hånd rumstere i en grad så jeg ikke er i tvivl om at der åbenbart VAR liv i den…
var ellers ved at være i tvivl.

Tusind tak Dorte Kragh”

Inez

“Kan varmt anbefale mid laser klinik. Har i to år haft nedsunken forfod på begge fødder. De sidste 3 måneder har jeg haft så ondt i min højre fod, at jeg ikke kunne gå som jeg plejer. Har fået laserbehandling to gange hos Dorte og har ikke ondt mere. Tak Dorte”.

Irene

“Det er første gang jeg har prøvet denne form for behandling. Efter første behandling kan jeg allerede mærke en forskel.
Så jeg glæder mig allerede til næste behandling.”

Joan

“Som altid en super behandling under hyggelige former. Det er helt utroligt hvad man kan blive hjulpet med.
PS: hvis du er vredet om på foden med en forstuvning til følge, så skynd dig at bestille tid. Det er et mirakel”

Lene

“Jeg var så uheldig at få skadet min albue – populært kaldet tennis albue og med udsigt til mange måneders genoptræning. Men efter behandlinger hos mid laser forsvandt mine smerter efter kort tid og jeg kunne igen bruge min arm optimalt. Min største anbefaling til mid laser for super professionel behandling.”

Majbritt

“Mid laser klinik kan klart anbefales. Jeg kom til Dorte med store smerter pga. hælspore, jeg havde gået med alt for længe.
Jeg fik 4 gange laser og vejledning i andet fodtøj. Mine smerter forsvandt fra den ene dag til den anden”. 

Rebecca

“Efter en trafikulykke på en ATV fik jeg en blodansamling på kinden, en på låret og en stor hjernerystelse. Efter hver behandling var der tydeligt tegn på forbedring af skaderne og på balancen i kroppen. Tusinde tak.
Min mand havde et styrt på en cykeltur i skoven og fik et stort væskende sår på knæet, som ikke ville hele. Efter en behandling kickstartede helingsprocessen og efter 2 behandling var såret tørt og næsten væk.”

Pernille

“Slimsækbetændelse i hoften. Jeg har gået nogle år, og har haft ondt på ydre siden af hoften. Har haft så ondt at jeg ikke har kunne sove på den side om natten. Gik til lægen som sendte mig til en kiropraktor, hvor jeg fik nogle behandlinger som ikke hjalp. Så kom jeg heligvis i snak med Dorte, som sagde at det ville hun mene at  kunne hjælpe mig med. Efter første laserbehandling, kunne jeg sove på den dårlige side om natten. Jeg fik efterfølgende 3 behandlinger og har nu været smertefri i 2 måneder.
Jeg kan kun anbefale til alle som har smerter, kontakt Dorte og få en snak med hende. Hun kan hjælpe så meget med den laser hun har.
Endnu engang tak for hjælpen” 

Susanne 

“Jeg kan varmt anbefale at få laserbehandlng hos MID laser, hvis man har nedsunken forfod og der er betændelse i trædepuden. Jeg har fået 2 behandlinger og jeg mærker en kæmpe forskel”.

Jette

“Jeg kan kun anbefale denne behandling, for min far har døjet med hælspore i en del år. Han startede med at gå til lægen som fortalte ham hvilke øvelser han skulle lave for at slippe af med det. Efter et stykke tid kunne han ikke gå og vi fik ham indlagt, han kom hjem med krykker og beskeden var fra sygehuset at de ikke kunne sende ham til scanning pga. sukkersyge. MEN MEN så kom han ned til Dorte og prøvede hendes laser og efter 2 gange kunne han mærke fremgang og fik yderligere behandlinger og er nu uden smerter. Min far er en glad mand igen 1000 tak for hjælpen Dorte”

Susanne

“Isninger i mine tænder er væk! Takket være Dorte og hendes laserbehandlinger. Det er så rart, det ikke gør ondt når jeg spiser og drikker noget meget koldt mere”.

Nadia

“I årevis har jeg døjet med paradentose og gik til tandlægen hver anden måned for at holde det nede. Efter tre behandlinger skulle jeg til tandlægen igen og jeg må sige at både tandlægen og jeg var overrasket – tandkødet var blevet strammere og infektionen var væk. Det har givet mig en bedre livskvalitet at få min paradentose under kontrol.”
Majbritt
“Effektiv behandling på div. sportsskader.
Er kommet i klinikken flere gange med min søn som er elitehåndboldspiller. Behandlingen er super effektiv på akutte sportsskader som bl.a. forstuvninger, forstrækninger og skinnebensbetændelse”.

Tina

“Super godt sted. Kom med en hælspore og den er nu væk efter 4 gange, men har også gået rundt med den i godt 1 år”

Sussi

“Jeg var fuld tilfreds med dine behandlinger. Jeg havde en låst skulder, med en nerve i klemme. Det blev godt efter få behandlinger. Vender tilbage, hvis det kommer igen, det var bedre end kiropraktor behandling. Mange tak, det var godt med laser behandling.”
Charlotte
“Min søn har astmatisk bronkitis, som han dagligt får medicin for. Da han startede sine laserbehandlinger blev hans symptomer og gener færre og færre. Han er ved at nedtrappe sin faste medicin og hans immunforsvar er også væsentligt forbedret. Han har meget få sygedage nu. Vil helt klart anbefale, at forsøge med laserbehandling. Man mærker ingenting, mens behandlingen forgår, men effekten efter er ikke til at tage fejl af.”
Chanette

“Efter 8 uger på krykker pga hælspore, var der ingen tegn på bedring. Så faldt jeg over Dorte, som gav mig 3 behandlinger og væk var smerterne og krykkerne.
Jeg har ALDRIG i mit liv prøvet noget så EFFEKTIVT”

Anne Lundberg Christiansen

“Efter jeg slog mit haleben og havde virkelig store smerter, fik jeg laserbehandling hos MID laser. Efter 1 behandling samme dag som jeg kom til skade, vågnede jeg dagen efter uden smerter i halebenet, dog havde jeg fået ondt i nakken, så jeg fik en behandling mere. Dorte behandlede mit haleben, ryg og nakke og nu er jeg smertefri. Jeg anbefaler alle jeg møder som er komme til skade, til at få laserbehandling hos Dorte. Det virker!”

Lucas

“Ro og tid til nærvær – vigtige ting i forhold til oplevelsen”

Ann

“Hej jeg hedder Susanne.
Jeg kan varmt anbefale medicinsk laser. Jeg faldt af min hest og slog mit haleben voldsomt.
Jeg fik laser med det samme og jeg kunne mærke at mine smerter lettede.
Jeg fik efterfølgende flere behandlinger og har i dag ingen smerter.
Jeg har før slået mit haleben og døjede med det i et halvt år eller mere.
Med laserbehandlingerne gik det meget hurtigere og jeg er sikker på det skyldes laseren.” 

“Jeg blev påkørt bagfra på ski, mine ski faldt ikke af og derved havde jeg 2 knæ med smerter pga forstrukket ledbånd.
Jeg påbegyndte MID laserbehandling med det samme , allerede på anden dagen havde jeg kun lidt smerter og efter 14 dage var mine ledbånd helet op igen”.

Dorte

“1. Gang jeg var der, men følte mig meget tryg! Dorte er meget omsorgsfuld og det er ikke sidste gang , jeg har været der! Den bedste anbefaling herfra!”

Annette

Jeg blev i 2017 diagnosticeret med slidgigt i begge knæ.

Min slidgigt gjorde at min knæ var hævede, at når jeg gik på trapper tog 1 trin af gange, og turde ikke gå på trapper uden at holde i gelænderet. Hvis der ikke var noget gelænder, så lænede jeg mig faktisk op ad væggen, men jeg gik på trappen.

Hverdags ting, som at skulle ud af bilen, rejse mig fra sofaen, gå på ujævne underlag m.m. var smertefuldt for mig. Når jeg skriver det synes jeg det lyder lidt overdrevet, men jeg er sikker på at alle med slidgigt ved hvad jeg mener.

Jeg hørte om MID LASER KLINIK fra en veninde, og tænkte jeg, at jeg bliver nødt til at prøve det. for jeg var faktisk rigtig forpint og tog minimum 12 smertestillende piller hver dag, bare for at komme igennem dagen uden for mange smerter. Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg faktisk ikke på det kunne hjælpe mig, og jeg var meget skeptisk. Jeg er opereret mange gange i mine knæ, og har derfor været meget hos fysioterapeut, hvor jeg også havde fået laserbehandling på min knæ (det var før jeg fik slidgigt) hvilke ingen virkning havde, men havde besluttet, at jeg ville give det en chance for var så ked af, at være så hæmmet af slidgigten.

Jeg kom ned til MID LASER KLINIK, og det første der slog mig, var den forståelse og interesse Dorthe viste mig.

Jeg vil tro, at alle har prøvet at være ved lægen, sygehuset eller andre behandlere har oplevet manglende forståelse over for nogle ting/problematikker, som har haft betydning/været vigtige i deres liv. Det har jeg i hvert fald. Så det er meget trygt og behageligt, at komme hos Dorthe, og jeg følte, at jeg blev taget seriøst.

Efter 1 laserbehandling forsvandt mine hævelser (hævelserne er ikke kommet igen), men jeg var stadig meget skeptisk.

Nu har jeg fået 10 behandlinger fordelt over 4 måneder, og nu er jeg overbevist. Mine smerter og mit forbrug af smertestillende er reduceret med 70%. Jeg er utrolig taknemmelig og glæder mig faktisk dagligt over de ting jeg kan igen.

Jeg kan klart anbefale laserbehandlinger imod slidgigt. 

Ulla, november 2019 

Hvis der har brug for yderligere information af mit forløb med laserbehandlingen, så er i velkommen til at kontakte mig på 20972603 

FREDENSBORG 

Jeg kontaktede Dorte, da jeg havde hørt at hun var begyndt at behandle med MID laser.

Igennem 20 år har jeg haft nerveforstyrrelser/spasmer i mit ansigt, og får jævnligt behandlinger (som er smertefuldt) på hospitalet for at lamme nerverne.

Da jeg kom til Dorte bliver mødt af en utrolig varme og venlighed og Dorte var meget engageret i min behandling.
Efter to behandlinger med MID laseren begyndte jeg at kunne mærke resultater.
Jeg fik ro inde i mit hoved samtidig med at mine spasmer begyndt at aftage.
På hospitalet kunne de selv se en forskel.

Jeg fik i alt ti behandlinger, hvilket gjorde at jeg kunne forlænge perioden for at skulle behandles på hospitalet.

Efterfølgende behandles jeg en gang om måneden og dette er med til, at jeg ikke skal have hospitalsbehandling så ofte.
MID laseren har gjort en kæmpe forskel i mit ansigt, og ved hver behandling hos Dorte mærker jeg en ro og afspændthed i mig ansigt.

Jeg har også fået behandling med MID laseren for min leddegigt, også her hjælper laseren.

Jeg er dybt taknemmelig for Dortes evne til at sætte dig ind i min problematik, og behandle derud fra.

“I min venten på en ny hofte, kom jeg I kontakt med Dorte.
Jeg havde mange smerter i min hofte og mit knæ.

Det var vanskeligt for mig at have en hverdag uden smerter, men da jeg startede på behandlinger med MID laseren hjalp det rigtig meget. Mine smerter blev lang mere tålelige, og det var muligt for mig at komme igennem hverdagen uden de stærke smerter.

Jeg blev opereret og fik ny hofte, og efter en uge startede jeg igen behandlingerne op med MID laseren.
Allerede efter 3 behandlinger kunne jeg mærke en stor positiv forandring.
Jeg kunne hurtigt begynde cykle og bevæge mig igen.

Og da jeg startede genoptræning, var jeg meget længere fremme i helings processen end de samme nyopererede patienter som var på mit hold.

Jeg er virkelig overrasket over hvor hurtigt jeg kom på benene igen, og er helt overbevist om at det var med hjælp fra MID laseren, at jeg kom så hurtigt igang igen”

John Eriksen, Helsingør

Anbefaling af laser til hjemmebrug.

“Mit navn er Ole Sørensen på 77 år. Jeg er gammel maler og har ligget meget på knæ pga. mit erhverv.
Jeg har slidgigt i begge mine knæ og hofte. Hver dag har jeg smerter og har haft svært ved at gå ture og lave fysisk arbejde.
Nu efter jeg har købt min lille laser, kan jeg bedre gå ture og har merkant mindre smerter.
Hvilket er guld værd for mig. Derfor giver jeg min varmeste anbefaling af denne laser til andre som døjer med deres smerter i hverdagen”

Anbefaling af laser til hjemmebrug.

“Efter et par succesfulde laserbehandlinger på klinikken i forbindelse med muskelspændinger i lænden, besluttede jeg at investere i min egen hjemmelaser.
Min erfaring er, at den er meget anvendelig når du mærker begyndende spændinger i nakke/skuldre efter længerevarende arbejde foran computeren eller i lænden/ben efter en gåtur/motion.
Jeg har også brugt den på min familie, der har oplevet kraftig reduktion af spændinger i nakken som ofte var årsag til hovedpine”

Klaus

Tennisalbue/Inflammation

Jeg var uheldig at få skadet min albue…

“Jeg var uheldig at få skadet min albue – populært kaldet tennis albue og med udsigt til mange måneders genoptræning. Men efter behandlinger hos Midlaser forsvandt mine smerter efter kort tid og jeg kunne igen bruge min arm optimalt. Min største anbefaling til Midlaser for super professionel behandling.”

Maj-Britt
HÆLSPORE/INFLAMMATION
Den bedste behandling mod hælspore

“Den bedste behandling mod hælspore. Jeg fik en overbelastning efter for meget træning. Kunne ikke gå uden rigtig mange smerter.
Så fik jeg laser behandling. 5 behandlinger og så kunne jeg igen gå 5 km uden problemer. Dette er det bedste jeg har prøvet.”

Maiken
HÆLSPORE/INFLAMMATION
Mid laser klinik kan klart anbefales!

“Jeg kom til Dorte med store smerter pga hælsporer jeg havde gået med alt for længe.  Jeg fik 4 gange laser og vejledning i andet fodtøj. Mine smerter forsvandt fra den ene dag til den anden.”

Rebecca

AKILLESENE/BETÆNDELSE

Mid laser klinik kan helt klart anbefales!
“Jeg havde i flere måneder gået rundt med en øm akillessene og blot efter en behandling kunne jeg gå/løbe uden smerter. Dorte er en dygtig og meget behagelig behandler.
5 ⭐️ Herfra”

Anne

HÆLSPORE/INFLAMMATION
“Efter 8 uger på krykker pga hælspore, var der ingen tegn på bedring. Så faldt jeg over Dorte, som gav mig 3 behandlinger og væk var smerterne og krykkerne.
Jeg har ALDRIG i mit liv prøvet noget så EFFEKTIVT.”

Anne

NYOPERERET
“I min venten på en ny hofte, kom jeg I kontakt med Dorte.
Jeg havde mange smerter i min hofte og mit knæ.
Det var vanskeligt for mig at have en hverdag uden smerter, men da jeg startede på behandlinger med MID laseren hjalp det rigtig meget. Mine smerter blev lang mere tålelige, og det var muligt for mig at komme igennem hverdagen uden de stærke smerter.
Jeg blev opereret og fik ny hofte, og efter en uge startede jeg igen behandlingerne op med MID laseren.
Allerede efter 3 behandlinger kunne jeg mærke en stor positiv forandring.
Jeg kunne hurtigt begynde cykle og bevæge mig igen.
Og da jeg startede genoptræning, var jeg meget længere fremme i helings processen end de samme nyopererede patienter som var på mit hold.
Jeg er virkelig overrasket over hvor hurtigt jeg kom på benene igen, og er helt overbevist om at det var med hjælp fra MID laseren, at jeg kom så hurtigt igang igen.”

John

NEDSUNKEN FORFOD
“Jeg kan varmt anbefale at få laserbehandling hos MID laser, hvis man har nedsunken forfod og der er betændelse i trædepuden. Jeg har fået 2 behandlinger og jeg mærker en kæmpe forskel”.

Jette

Traume/Hjernerystelse

“Jeg kontaktede Dorte, da jeg havde hørt at hun var begyndt at behandle med MID laser.

Igennem 20 år har jeg haft nerveforstyrrelser/spasmer i mit ansigt, og får jævnligt behandlinger (som er smertefuldt) på hospitalet for at lamme nerverne.

Da jeg kom til Dorte bliver mødt af en utrolig varme og venlighed og Dorte var meget engageret i min behandling.
Efter to behandlinger med MID laseren begyndte jeg at kunne mærke resultater.
Jeg fik ro inde i mit hoved samtidig med at mine spasmer begyndt at aftage.
På hospitalet kunne de selv se en forskel.

Jeg fik i alt ti behandlinger, hvilket gjorde at jeg kunne forlænge perioden for at skulle behandles på hospitalet.

Efterfølgende behandles jeg en gang om måneden og dette er med til, at jeg ikke skal have hospitalsbehandling så ofte.
MID laseren har gjort en kæmpe forskel i mit ansigt, og ved hver behandling hos Dorte mærker jeg en ro og afspændthed i mig ansigt.

Jeg har også fået behandling med MID laseren for min leddegigt, også her hjælper laseren.

Jeg er dybt taknemmelig for Dortes evne til at sætte dig ind i min problematik, og behandle derud fra.”

SLIDGIGT
“Jeg blev i 2017 diagnosticeret med slidgigt i begge knæ.

Min slidgigt gjorde at min knæ var hævede, at når jeg gik på trapper tog 1 trin af gange, og turde ikke gå på trapper uden at holde i gelænderet. Hvis der ikke var noget gelænder, så lænede jeg mig faktisk op ad væggen, men jeg gik på trappen.

Hverdags ting, som at skulle ud af bilen, rejse mig fra sofaen, gå på ujævne underlag m.m. var smertefuldt for mig. Når jeg skriver det synes jeg det lyder lidt overdrevet, men jeg er sikker på at alle med slidgigt ved hvad jeg mener.

Jeg hørte om MID LASER KLINIK fra en veninde, og tænkte jeg, at jeg bliver nødt til at prøve det. for jeg var faktisk rigtig forpint og tog minimum 12 smertestillende piller hver dag, bare for at komme igennem dagen uden for mange smerter. Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg faktisk ikke på det kunne hjælpe mig, og jeg var meget skeptisk. Jeg er opereret mange gange i mine knæ, og har derfor været meget hos fysioterapeut, hvor jeg også havde fået laserbehandling på min knæ (det var før jeg fik slidgigt) hvilke ingen virkning havde, men havde besluttet, at jeg ville give det en chance for var så ked af, at være så hæmmet af slidgigten.

Jeg kom ned til MID LASER KLINIK, og det første der slog mig, var den forståelse og interesse Dorthe viste mig.

Jeg vil tro, at alle har prøvet at være ved lægen, sygehuset eller andre behandlere har oplevet manglende forståelse over for nogle ting/problematikker, som har haft betydning/været vigtige i deres liv. Det har jeg i hvert fald. Så det er meget trygt og behageligt, at komme hos Dorthe, og jeg følte, at jeg blev taget seriøst.

Efter 1 laserbehandling forsvandt mine hævelser (hævelserne er ikke kommet igen), men jeg var stadig meget skeptisk.

Nu har jeg fået 10 behandlinger fordelt over 4 måneder, og nu er jeg overbevist. Mine smerter og mit forbrug af smertestillende er reduceret med 70%. Jeg er utrolig taknemmelig og glæder mig faktisk dagligt over de ting jeg kan igen.

Jeg kan klart anbefale laserbehandlinger imod slidgigt.”

Ulla

SKULDER/KAN VÆRE UNDER SMERTER ELLER INFLAMMATION

“Helt fantastisk. Har gået med voldsomme smerter i skulderen i over 1 år og har prøvet alt, for at få det bedre.
Efter 3 gange laser har det hjulpet meget.
Kan igen ligge på den side og sove og har fået bevægeligheden igen.
Er stadig i behandling, for at få det sidste med.
Kan varmt anbefale om det er frossen skulder, hælspore eller andre smerter”.
Dorthe

PARADENTOSE/ANDRE LIDELSER
“I årevis har jeg døjet med paradentose og gik til tandlægen hver anden måned for at holde det nede. Efter tre behandlinger skulle jeg til tandlægen igen og jeg må sige at både tandlægen og jeg var overrasket – tandkødet var blevet strammere og infektionen var væk. Det har givet mig en bedre livskvalitet at få min paradentose under kontrol.”
Majbritt

HÆLSPORE
“Jeg kan kun anbefale denne behandling, for min far har døjet med hælspore i en del år. Han startede med at gå til lægen som fortalte ham hvilke øvelser han skulle lave for at slippe af med det. Efter et stykke tid kunne han ikke gå og vi fik ham indlagt, han kom hjem med krykker og beskeden var fra sygehuset at de ikke kunne sende ham til scanning pga. sukkersyge. MEN MEN så kom han ned til Dorte og prøvede hendes laser og efter 2 gange kunne han mærke fremgang og fik yderligere behandlinger og er nu uden smerter. Min far er en glad mand igen 1000 tak for hjælpen Dorte.”
Susanne

NEDSUNKENFORFOD/ SMERTER
“Kan varmt anbefale mid laser klinik. Har i to år haft nedsunken forfod på begge fødder. De sidste 3 måneder har jeg haft så ondt i min højre fod, at jeg ikke kunne gå som jeg plejer. Har fået laserbehandling to gange hos Dorte og har ikke ondt mere. Tak Dorte.”
Irene

HÆLSPORE

“Professional, friendly help from Dorte has helped put my heel spur on retreat. After 3 laser treatments the pain from my heel is gone.”

Rob

AKUTTESKADER
“Effektiv behandling på bl.a. sportsskader.

Er kommet i klinikken flere gange med min søn som er Elitehåndboldspiller. Behandlingen er super effektiv på akutte sportsskader som bl.a. forstuvninger, forstærkninger og skinnebensbetændelse.”

Tina

GAMMEL SKADE/SMERTER
Knæskade som blev fixet

“Havde lavet en knæskade, som efter 1,5 år stadig gjorde ondt og som var hævet. Efter blot 5 behandlinger, var knæet som nyt igen. Det er nu 4 år siden og har stadig ingen symptomer.”

Susanne

SKULDER/SMERTER

“Kan virkelig anbefales

Super god behandling
Mine smerter i skulder/arm gik væk efter kun 3 behandlinger.”

Margit

HÆLSPORE
“Jeg har haft et helt utroligt forløb med min behandling af en hælespore. Efter bare en behandling har jeg haft 0 smerter, på trods af jeg har været plaget af smerter i over 5 mdr. og har næsten ikke kunnet støtte på hælen. Jeg kan varmt anbefale disse behandlinger, som jeg også selv vil fortsætte med som en opbakning.”
Carina

TENNISALBUE OG GOLFALBUE INFLAMMATION ELLER SMERTER
“Vidste ikke hvad jeg gik ind til med i kampen mod smerter i en albue, som havde taget natte søvnen over 3 dage var jeg klar til at prøve alt. Første behandling (igår mandag) har haft god effekt allerede og jeg har sovet i nat. Ser frem til anden behandling i morgen (onsdag) Og 3 behandling fredag.”
Tanja

AKUTTE SKADER
“Som altid en super behandling under hyggelige former. Det er helt utroligt hvad man kan blive hjulpet med. PS: hvis du er vredet om på foden med en forstuvning til følge, så skynd dig at bestille tid. Det er et mirakel.”
Lene